Vi hjälper dig med dränering

Att äga ett hus har många fina fördelar men det kommer också med en hel del ansvar. Hus kräver kontinuerligt underhåll och med jämna mellanrum vill man fixa till och förnya. Vissa saker går inte att kompromissa med, för då riskerar man inte bara husets väl och ve utan även sin egen hälsa. En husgrund, väggar och tak vid god vigör är saker man inte kan kompromissa med och vi rekommenderar att du genomför en grundlig hälsocheck på dessa efter varje vinter. Att vänta med renovering av husgrund, eller till exempel byte av dräneringssystem, när behov uppdagas är att göra sig själv en stor björntjänst för dåligt fungerande dränering kan skapa stora och dyra problem ganska snabbt.

Vi hjälper dig med alla typer av dräneringsarbete i Västerås, på såväl husgrund som andra anläggningar.

Vi finns också tillgängliga för annat markarbete

Dränering må vara vårt expertområde men vi har bred kompetens och ägnar oss åt alla arbeten som har med mark att göra. Tack vare tillgång till flera effektiva maskiner och en personalstab bestående av mycket duktiga markarbetare så kan vi erbjuda hjälp med allt från avlopp till plattsättning, tomtplanering, bergsprängning, snöröjning och vägarbeten.

Det spelar ingen roll om du är privatperson eller ansvarig för ett företag, alla är välkomna att ta del av våra tjänster. Ring oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig.