En anläggningsfirma med bred kompetens

Vi är en väletablerad markentreprenör med bas i Västerås. I många år har vi levererat kvalitetssäkrade marktjänster i och utanför staden och sakta men säkert tillskansat oss ett gott rykte. När du behöver hjälp med dränering eller annat markarbete i Västerås så är vi ditt självklara val. Allt arbete genomförs med moderna maskiner som bemannas av välutbildad och erfaren personal och vi lägger stor vikt vid tydlig kommunikation innan, under och efter avslutade uppdrag. Som kund vill vi att du ska känna dig helt trygg med att låta oss genomföra din dränering eller annat projekt och där är kommunikation en viktig nyckel.

Våra maskiner

Markarbete genomförs idag med hjälp av stora, tunga maskiner. Dessa maskiner kräver mycket av sin förare och hos oss kan du vila tryggt i att alla som kör våra maskiner har fullgod utbildning, certifiering och omfattande försäkring. Våra maskiner är moderna och genomgår regelbunden service för att hållas i toppskick.

ROT-avdrag och annan service

Du känner säkert redan till begreppen ROT och RUT som är skatteavdrag man kan ansöka om när man behöver hjälp med sitt hus eller hem. Det spelar ingen roll om man bor i bostadsrätt eller äger en egen villa, ROT och RUT erbjuds till alla skattebetalande privatpersoner. Dränering och annat markarbete täcks av ROT-avdraget och du kan få hela 30% lägre arbetskostnader på en summa på upp till 50 000 kronor per år och person. Vi har all information du behöver inför din ansökan om ROT-avdrag.